GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Σοκαριστικό δείτε τι κάνουν για να μην παχαίνουν! [video]

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 15:43

Μια νέα "μοδα" που ονομάζεται tongue-patch έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγο καιρό και υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους.

Η νέα αυτή μέθοδος δεν είναι τίποτε άλλο από μια χειρουργική επέμβαση στη γλώσσα, στην οποία και τοποθετείται ένα "έμπλαστρο" διάστασης γραμματοσήμου με έξι ράμματα. Αυτό το "έμπλαστρο" καθιστά την κατάποση οποιασδήποτε μορφής τροφής ανυπόφορη, οπότε επακόλουθο είναι η απώλεια βάρους, η οποία σύμφωνα με τους "ειδικούς" φθάνει τα 13 κιλά σε ένα μήνα.

Το πρόβλημα γι΄αυτούς που ενδιαφέρονται και θέλουν να χάσουν περισσότερα κιλά, είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί για παραπάνω από ένα μήνα διότι μετά γίνέται ένα με τη γλώσσα, ενώ συνοδεύεται από αυστηρή δίαιτα 800 θερμίδων, η οποία χορηγείται στον ενδιαφερόμενο την ημέρα της επέμβασης. Εννοείται πως η τροφή δίνεται μόνο σε υγρή μορφή, αφού το πρήξιμο και ο πόνος καθιστούν αδύνατο το μάσημα και την κατάποση στερεάς μορφής.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική και κυρίως στην Καλιφόρνια, όπου μέχρι τώρα εφαρμόζεται μόνο σε ένα εργαστήριο στο Beverly Hills, από τον Dr. Nikolas Chugay έναντι αμοιβής 2.000 δολλαρίων παρακαλώ, ενώ στη Βενεζουέλα κοστίζει μόλις 150 δολλάρια.

Τα σχόλια δικά σας

Πολυμέσα

Σοκαριστικό δείτε τι κάνουν για να μην παχαίνουν!