GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Φοβερό αντανάκλαση από ουρανοξύστη "έλιωσε" Jaguar!

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 19:00

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο η εκθαμβωτική λάμψη που αντανακλάται πάνω στον ουρανοξύστη Walkie Talkie στο Λονδίνο, έλιωσε πλαστικά σημεία από μια παρκαρισμένη Jaguar.

Η είδηση που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αναφέρεται στο πολυτελές αυτοκίνητο του Martin Lindsay, ενός κατοίκου του Λονδίνου ο οποίος όταν μετά από κάποια ώρα πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό που βρισκόταν παρκαρισμένο απέναντι από τον ουρανοξύστη Walkie Talkie, διαπίστωσε πως πολλά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου του είχαν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές.

Μετά την καταγγελία του Martin Lindsay διαπιστώθηκε πως υπήρχαν πολλές ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις που όμως δεν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, καθώς και παράπονα από γείτονες και περαστικούς για την εκτυφλωτική λάμψη που αντανακλά ο ουρανοξύστης.

Πλέον οι δημοτικές αρχές ζήτησαν να καταργηθούν 3 θέσεις πάρκινγκ που θεωρήθηκαν ως οι πιο "επικίνδυνες", ενώ η κατασκευαστική εταιρεία φοβούμενη ακόμα και κάποιο τροχαίο από διερχόμενο αυτοκίνητο έσπευσε να δει με ποιο τρόπο θα βελτιώσει την κατάσταση στην πανάκριβη αυτή κατασκευή του ουρανοξύστη.