GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ μέσα σε λίγες μέρες! [video]

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 18:35

Την Κυριακή στις 5 Ιουλίου το 62% περίπου των Ελλήνων ψήφισε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα μνημόνια και κατ΄επέκταση ΟΧΙ και στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με τη λογική και τις απειλές της κουστωδίας των δυσσεβών Βρυξελλών, όπως λέει κι ο Ζουράρις.

Το γνωρίζατε όμως ότι όλοι εσείς που ψηφίσατε ΟΧΙ την Κυριακή μάλλον ψηφίσατε ΝΑΙ χωρίς να το καταλάβετε. Τη στιγμή που γράφω αυτά ακούω στη βουλή να μιλάει ο Ευκλείδης ... όχι αυτός της Γεωμετρίας, ο άλλος της οικονομίας, ο "φωστήρας" ο Τσακαλώτος βρε. Τι έγινε ρε παιδιά!! Τι έχασα και δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία την περασμένη Κυριακή, αν ήταν μας φέρουν ένα νέο μνημόνιο, αχ όχι συγνώμη ... συμφωνία μας είπαν ότι είναι, που θα βάλει την Ελλάδα μέσα άλλες 3 γενιές.

Δεν πιστεύω στα αυτιά μου ακούγοντας όλους τους εγκληματίες της βουλής να λένε πως υπάρχει ξεκάθαρη εντολή του Ελληνικού λαού για ΟΧΙ στη ρήξη. Ρε παιδιά εσείς που ψηφίσατε ΟΧΙ αυτό εννοούσατε, γιατί εγώ άλλο κατάλαβα. Το ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και το επίσης ιστορικής σημασίας ποσοστό του 62% στο ΟΧΙ έπεσε στον κάλαθο των αχρήστων μέσα σε λίγοτερο από μία εβδομάδα.

Τελικά κι 1η φορά αριστερά μια απ΄τα ίδια ήταν. Όλοι όμως θα απολογηθούν όταν έρθει η ώρα.

Πολυμέσα

Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ μέσα σε λίγες μέρες!