GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή κινητού για να παίζουν τα σκυλιά! [vid]

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 14:49

Το GoBone είναι ένα πλαστικό κόκκαλο - παιχνίδι για σκυλιά που ελέγχεται μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής και αυτό που κάνει είναι να κρατά το σκυλάκι σας απασχολημένο ακόμα και όταν δεν είστε κοντά του.

Η συσκευή μπορεί να κινηθεί στο πάτωμα, παρακινώντας το σκυλί να την κυνηγήσει, να τη μασήσει, να τη ζουλίξει ή να προσπαθήσει να πάρει τις λιχουδιές μέσα από αυτό τις οποίες έχετε εσείς τοποθετήσει. Επίσης μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την ηλικία, το βάρος, τη φυλή, και το στυλ παιχνιδιού του σκύλου για να τον κρατήσει απασχολημένο. Η μπαταρία του έχει διάρκεια 8 ώρες πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κρατήσει πολύ ώρα απασχολημένο το σκύλο σας, όταν εσείς απουσιάζετε.

Η ιδέα του GoBone ξεκίνησε από τον Santiago Gutierrez, στον οποίο δεν άρεσε το γεγονός, ότι ο αγαπημένος του σκύλος έμενε μόνος του στο σπίτι, δίχως να έχει κάτι να απασχοληθεί. Οπως λέει χαρακτηριστικά:

«Όταν δημιουργήθηκε το παιχνίδι, ο αρχικός μου στόχος ήταν να διασκεδάζει το σκυλί μου ενώ ήταν μόνο του στο σπίτι. Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι το GoBone θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του δεσμού μεταξύ των ιδιοκτητών και των κατοικιδίων τους μέσα από διαδραστικά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν μαζί.»

Το GoBone είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του FDA  και είναι ασφαλές για τα κατοικίδια.

Πολυμέσα

Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή κινητού για σκυλιά!