Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχετε διαγράψει αρχεία κατα λάθος; Δείτε πως θα τα ανακτήσετε ΔΩΡΕΑΝ!

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 13:51

Σε όλους έχει συμβεί να διαγράψουν κάποιο αρχείο κατά λάθος ή να χάσουν ακόμα και μεγάλο αριθμό δεδομένων λόγω κάποιου προβλήματος του υπολογιστή τους, ή λόγω λανθασμένης χρήσης. Τα χρήματα που τους ζητούν "ειδικοί" για την ανάκτηση των δεδομένων πολλές φορές είναι μεγάλα, ανάλογα βέβαια με την περίπτωση. Δεν θα κρίνω αν ζητούνται καλώς ή κακώς αυτά τα ποσά, αλλά αυτό που θα κάνω είναι να δώσω κάποια λύση στο πρόβλημα αυτών που το αντιμετωπίζουν.

Φυσικά και υπάρχουν λογισμικά επι πληρωμή στο διαδίκτυο, που ανακτούν δεδομένα με τεράστια αξιοπιστία και μεγάλο βαθμό επιτυχίας και μπορεί κάποιος με βασικές γνώσεις υπολογιστών να πετύχει το ζητούμενο. Μάλιστα σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις παρέχουν και δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις περιορισμένης διάρκειας ή δυνατοτήτων. Τέτοια λογισμικά μπορείτε να βρείτε με μια απλή αναζήτηση όπως για παράδειγμα ΕΔΩ.

Εκτός όμως από τα πληρωμένα υπάρχουν και κάποια αξιόπιστα λογισμικά για τη δουλειά αυτή που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Μάλιστα η διαχείρισή τους είναι σε περιβάλλον που μοιάζει πολύ με αυτό των Windows και είναι εύκολα στη χρήση όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποια από αυτά:

Recuva θα το βρείτε για να το κατεβάσετε ΕΔΩ.

recuva

Undelete 360 θα το βρείτε για να το κατεβάσετε ΕΔΩ.

undelete 360

Pandora Recovery θα το βρείτε για να το κατεβάσετε ΕΔΩ.

pandora recovery