GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Βραχιόλι μετατρέπει το χέρι σε οθόνη αφής! [video]

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 10:02

Το Cicret Bracelet είναι ένα νέο αξεσουάρ που φοριέται στον καρπό και αισιοδοξεί να αντικαταστήσει πολλές από τις σημερινές χρήσεις των έξυπνων συσκευών, αλλωστε κι αυτό μια τέτοια συσκευή είναι.

Πρόκειται για ένα βραχιόλι που εμφανίζει μια οθόνη πάνω στο χέρι μέσω ενός προβολέα που διαθέτει και χρησιμοποιώντας μια σειρά από αισθητήρες εγγύτητας ανιχνεύει την κίνηση των δακτύλων μετατρέποντας την επιφάνεια του δέρματός σας σε μια οθόνη αφής, η οποία μπορεί να λειτουργήσει όπως ακριβώς ένα smartphone.

Λειτουργεί με μια αυτόνομη έκδοση του Android, μπορεί να συνδεθεί με smartphone μέσω Bluetooth, διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, ενώ υπάρχει και μια θύρα micro USB. Επίσης είναι εφοδιασμένο με ένα πρόγραμμα ασφάλειας που παρέχει ανωνυμία και κρυπτογράφηση για κινητές συσκευές, είναι αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε τύπο δέρματος.

Το Cicret Bracelet ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 να συλλέγει προσφορές για την κατασκευή του, από εθελοντές που ουσιαστικά προπληρώνουν τη συσκευή σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα πωλείται μόλις κυκλοφορήσει. Το συνολικό κόστος παραγωγής του φτάνει τα $500.000 και οι πρώτες παραδόσεις των συσκευών θα γίνουν στο τέλος του 2016. Όσοι θέλουν να συμβάλουν στην κατασκευή του και ταυτόχρονα να προπαραγγείλουν το Cicret Bracelet μπορούν εδώ.

Πολυμέσα

Βραχιόλι μετατρέπει το χέρι σε οθόνη αφής!