GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Οι θαυματουργές δυνάμεις του αλατιού, όχι αυτές που νομίζετε! [tips]

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 19:16

Το αλάτι μπορεί να νοστιμίζει τα φαγητά μας, αν και πολλοί το αποφεύγουν λόγω της πιθανής δημιουργίας κυταρρίτιδας, αλλά αυτό που κάνει και ίσως δεν το γνωρίζουμε, είναι οι πολλές και ποικίλες εφαρμογές στην καθαριότητα και υγιεινή του σπιτιού μας! Αναλυτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

  • Στα φραγμένα φρεάτια: Αν βράσετε αλάτι και σόδα και ρίξετε το διάλυμα στα φραγμένα φρεάτια, αμέσως θα ξεβουλώσουν και θα καθαρίσουν στο λεπτό.
  • Στο πλυντήριο ρούχων: Τοποθέτηστε στο δοχείο του πλυντηρίου ρούχων αλάτι και κάποιο αιθέριο έλαιο και μετά την πλύση με μόνο αυτά τα δύο υλικά, χωρίς απορρυπαντικό, τα ρούχα θα μυρίζουν απίστευτα και εκτός αυτού θα καθαρίσουν και τα σωληνάκια του πλυντηρίου.
  • Στο εσωτερικό του φούρνου: Φτιάξτε ένα μείγμα από σόδα, θαλασσινό αλάτι και υγρό σαπούνι πιάτων. Τρίψε καλά τον φούρνο και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.
  • Στα μαγειρικά σκέυη: Τρίψτε με μία λεμονόφλουδα και αλάτι καλά μέχρι να απομακρυνθούν οι λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια χρήσης των σκευών σας.

magic salt