GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Θέλετε να κάνετε διακοπές ΔΩΡΕΑΝ; Δείτε τον τρόπο.

Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 10:09

Η εταιρεία Trusted Housesitters έχει δημιουργήσει έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε κάνοντας την εγγραφή σας, να δηλώσετε ενδιαφέρον για να κρατήσετε τα κατοικίδια κάποιων που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη, για όσο διάστημα θα λείπουν στις διακοπές τους. Η διαμονή σας σε πολυτελή μάλιστα τις περισσότερες φορές σπίτια είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η έξυπνη ομολογουμένως ιδέα ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, αφού υπάρχει η ανάγκη κάποιων που θέλουν να πάνε διακοπές, αλλά τους είναι αδύνατο για διάφορους λόγους να έχουν μαζί τους και τα αγαπημένα τους τετράποδα. Έτσι αναζητούν ανθρώπους φιλόζωους που θέλουν να κρατήσουν τα ζωάκια τους στο τόπο διαμονής των ιδιοκτητών κάνοντας έτσι τις διακοπές τους κι αυτοί δωρεάν, με μόνη υποχρέωση να προσέχουν τα κατοικίδια.

Τα σπίτια πολλών ιδιοκτητών, όπως θα δείτε είναι για πολλούς από εμάς όνειρα απλησίαστα. Οπότε το μόνο που μένει να κάνετε για να πάτε δωρεάν διακοπές είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα ΕΔΩ να δημιουργήσετε έναν λογαρισμό και να φροντίσετε να αποκτήσετε μια καλή φήμη ζωόφιλου για να σας προτιμήσουν οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες.

Housesitters