Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LumiDolls: Οίκος ανοχής με ιερόδουλες ρομπότ!!! [gallery]

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 13:30

Ναι έγινε κι αυτό. Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με ιερόδουλες ρομπότ!! Και συγκεκριμένα η Ισπανική εταιρεία LumiDolls που εξιδεικεύεται στην κατασκευή ανθρωποειδών ρομπότ για την εξυπηρέτηση σεξουαλικών αναγκών -κάποιων που δεν είναι της παρούσης να σχολιάσουμε-, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε άνοιξε τον πρώτο οίκο ανοχής στην Ισπανία όπου οι ιερόδουλες είναι ανθρωποειδή ρομπότ και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στη Μεγάλη Βρετανία.

lumidolls01

Οι sex dolls είναι κατασκευασμένες από θερμοπλασικό ελαστομερές υλικό, η κάθε μία έχει τη δική της "προσωπικότητα" και η εταιρεία επισημαίνει ότι απολυμαίνονται πλήρως με ειδικά αντιβακτηριδιακά σαπούνια ώστε να μην υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων. Καταλαβαίνουμε ότι ίσως δεν πιστεύετε αυτό που διαβάζετε, αλλά είναι απολύτως αληθές και θα σας αναφέρουμε και κάποιες τρομακτικές προβλέψεις για το κοντινό μέλλον. Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες έρευνες:

  • Μέχρι το 2030 οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν μια κάποιου είδους εικονική σεξουαλική εμπειρία.
  • Έως το 2035 η πλειοψηφία των ανθρώπων θα κατέχει σεξουαλικά βοηθήματα που θα χρησιμοποιούνται σε σεξουαλικές επαφές μέσω εικονικής ή επαυξημένης πραγματικότητας (AR - VR).
  • Τα sexbots θα βρίσκονται στα σπίτια των εύπορων οικογενειών από το 2025.
  • Το σεξ μεταξύ ανθρώπου και ρομπότ θα είναι κάτι συνηθισμένο το 2050.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις ιερόδουλες ρομπότ του οίκου ανοχής. OMG!

lumidolls01.jpg lumidolls02.jpg lumidolls03.jpg

lumidolls04.jpg lumidolls05.jpg lumidolls06.jpg

lumidolls07.jpg lumidolls08.jpg lumidolls09.jpg

lumidolls10.jpg lumidolls11.jpg lumidolls12.jpg